Locaties

Ik bied coaching aan op twee locaties in Nederland.

  • Overberg
  • Moordrecht

indien het nodig is of wenselijk heb ik de mogelijkheid om samen te werken met met verschillende coaches in het land

Beide locaties zijn met eigen vervoer eenvoudig bereikbaar. Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan contact op voor het beste reisadvies voor de laatste kilometers. 

Op de locaties is voldoende gelegenheid tot parkeren. Kom je voor een teamcoaching? Neem dan contact op voor de parkeermogelijkheden. 

Op de locaties is een eenvoudige tot een wat luxere binnenruimte waar koffie en thee tot je beschikking staan. De sessie met het paard zal echter altijd buiten plaatsvinden. Denk daarom aan de juiste kleding en stevige schoenen.

Samenwerkingen

Wanneer ik meerdere mensen tegelijk coach, bijvoorbeeld bij een relatiesessie of een teamcoaching, doe ik dat altijd samen met een andere coach. Ik heb hiervoor contact met verschillende collega’s uit het werkveld. 

Tarieven

Individuele sessie€90
Sessie met 2 personen€150

Wil je een serie van meerdere coachsessies afspreken, dan kunnen we overleggen over een aangepast tarief.

Wil je weten hoe dat zit met een teamsessie? Neem dan contact met me op, dan stuur ik jou, of je baas, een passend voorstel!

Eén sessie duurt maximaal anderhalf uur
Aan het intakegesprek zijn geen kosten verbonden en ik zorg voor de koffie
Alle bedragen op de site zijn  inclusief BTW

Contact

Wil je aan de slag met je coachvraag? Wil je leren hoe het is om goed voor jezelf te zorgen? Om te luisteren naar je hart en dat zonder je verstand uit te schakelen?

Of weet je het nog niet zeker maar heb je wel interesse? Neem vrijblijvend contact met me op en dan zoeken we samen naar wat past.

Je kunt EquiLateral bereiken via de mail, telefonisch, via Messenger of door het invullen van het contactformulier.

Sluit Menu

Coachen voor LinekeTegenMS.nl

Mijn hele goede vriendin Lineke van Opzeeland heeft MS, een aandoening van het centrale zenuwstelsel met hele grote gevolgen door kortsluiting in de elektrische impulsen uit en naar de hersenen. Lineke heeft de vorm die te behandelen is met stamceltherapie (HSCT) maar laat deze behandeling nou in Nederland uitgevoerd noch vergoed worden. Ze is eind september naar Moskou (Rusland) geweest om daar de behandeling te ondergaan. Kosten: 55.000 euro
Daarom heb ik van juni tot eind september 2019 gratis coachsessies weggegeven in ruil voor een donatie aan Lineke van tenminste 100 euro.

We hebben ontzettend veel geld ingezameld met elkaar maar het bedrag is nog niet rond. En daarom verleng ik de actie nog, voorlopig tot eind februari 2020.

Meer weten? Check de crowdfunding website Lineketegenms.nl
Deelnemen? Doneer via haar website tenminste 100 euro en vermeld in het bericht je naam, e-mailadres en mijn naam of website en coachlocatie, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!
Deelnemen met meer dan 1 persoon? Ook dit is mogelijk, neem contact met me op voor afstemming rondom een passende donatie en overige wensen.

Bedankt dat je meedoet!