Locaties

Coaching bij EquiLateral kan op twee verschillende locaties in Nederland, namelijk:

  • Benschop
  • Overberg 

Beide locaties zijn met eigen vervoer eenvoudig bereikbaar. Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan contact op voor het beste reisadvies voor de laatste kilometers. 

Op de locaties is voldoende gelegenheid tot parkeren.

Teamcoaching? Neem dan contact op voor de parkeermogelijkheden. 

Iedere locatie beschikt over een eenvoudige tot een wat luxere binnenruimte waar koffie en thee tot je beschikking staan. De sessie met het paard zal echter altijd buiten plaatsvinden. Denk daarom aan de juiste kleding en stevige schoenen.

Samenwerkingen

 

Ik heb  een mooi netwerk aan collega-coaches door Nederland met wie ik samen kan werken. Denk hiervoor aan een teamcoaching of een duo-sessie. Woon je niet in de buurt maar wil je wel graag coaching via EquiLateral? Ook dan zijn er binnen Nederland voldoende locaties waar ik aan het werk kan met jou.

EquiLateral - locaties

Tarieven

Let op: nieuwe tarieven per 01-01-2023!

Individuele sessie van twee uur€175
Individuele sessie van anderhalf uur€145
Individuele sessie van een uur€105

Meerdere coachsessies in een keer afspreken? Ik werk ook met pakketten (en dus korting) 

Heb je een bijzondere vraag, zoals een sessie met meerdere personen, een teambuilding of een bijzondere gebeurtenis, dan kijken we in een persoonlijk gesprek hoe ik mijn aanbod op jouw wens kan ‘finetunen’.

Heb je interesse in bedrijfsmatige coaching? Neem ook dan contact met me op, en zo stuur ik jou, of je leidinggevende, een passend voorstel!


Aan het kennismakingsgesprek (online, telefonisch of -zonder paarden- in de natuur) zijn geen kosten verbonden

PGB

 

Weet je dat er mogelijkheden bestaan om een PGB (PersoonsGebonden Budget) aan te vragen voor begeleiding vanuit EquiLateral?
Een PGB vraag je via het wijkteam aan bij de gemeente. Het is niet altijd even gemakkelijk te organiseren door de vele regels. Als je wil, help ik je met een aanvraag!

Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling

Ik vind het belangrijk om te vertellen dat ik werk volgens de meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling. Wat dit inhoudt kan je hier terugvinden.

Contact

Wil je aan de slag met je ontwikkelvraag? 

Wil je ontdekken hoe het is om goed voor jezelf te zorgen, om echt naar jezelf te luisteren?

Of weet je het nog niet zeker maar heb je wel interesse? Neem vrijblijvend contact met me op en dan zoeken we samen naar wat past en naar of het wel past. Ik werk niet met iedereen en ik zal je ook eerlijk vertellen als ( en dan waarom) ik denk dat jouw vraag niet aansluit bij mijn aanbod

Je kunt EquiLateral bereiken via de mail, telefonisch, via Messenger of door het invullen van het contactformulier.