Locaties

Alle locaties zijn met eigen vervoer eenvoudig bereikbaar. Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan contact op voor het beste reisadvies voor de laatste kilometers. 

Op de de locaties is voldoende gelegenheid tot parkeren. Kom je voor een teamcoaching? Neem dan contact op voor de parkeermogelijkheden. 

Op vrijwel iedere locatie is er een eenvoudige doch gezellige binnenruimte waar koffie en thee tot je beschikking staan. De sessie met het paard zal echter altijd buiten plaatsvinden. Denk daarom aan de juiste kleding en stevige schoenen.

Samenwerkingen

Wanneer ik meerdere mensen tegelijk coach, bijvoorbeeld bij een relatiesessie of een teamcoaching, doe ik dat altijd samen met een andere coach. Ik heb hiervoor contact met verschillende collega’s uit het werkveld. 

Ik bied coaching aan op verschillende locaties in Nederland.

  • Overberg
  • Moordrecht
  • Zevenaar

In geval van een relatiessessie of teamcoaching is het ook mogelijk om aan de slag te gaan in:

  • Dordrecht
  • Zoetermeer
  • Doorn
  • Heusden
 

Tarieven

Individuele sessie€90
Sessie met 2 personen€170

Wil je een serie van meerdere coachsessies afspreken, dan kunnen we overleggen over een aangepast tarief.

Wil je weten hoe dat zit met een teamsessie? Neem dan contact met me op, dan stuur ik jou, of je baas, een passend voorstel!

Eén sessie duurt maximaal anderhalf uur
Aan het intakegesprek zijn geen kosten verbonden en ik zorg voor de koffie
Alle bedragen op de site zijn  inclusief BTW

Contact

Wil je aan de slag met je coachvraag? Wil je leren hoe het is om goed voor jezelf te zorgen? Om te luisteren naar je hart en dat zonder je verstand uit te schakelen?

Of weet je het nog niet zeker maar heb je wel interesse? Neem vrijblijvend contact met me op en dan zoeken we samen naar wat past.

Je kunt EquiLateral bereiken via de mail, telefonisch, via Messenger of door het invullen van het contactformulier.

Sluit Menu