Locaties

Ik bied coaching aan op twee verschillende locaties in Nederland, namelijk:

  • Overberg
  • Moordrecht

Beide locaties zijn met eigen vervoer eenvoudig bereikbaar. Kom je met het openbaar vervoer? Neem dan contact op voor het beste reisadvies voor de laatste kilometers. 

Op de locaties is voldoende gelegenheid tot parkeren. Kom je voor een teamcoaching? Neem dan contact op voor de parkeermogelijkheden. 

Op de locaties is een eenvoudige tot een wat luxere binnenruimte waar koffie en thee tot je beschikking staan. De sessie met het paard zal echter altijd buiten plaatsvinden. Denk daarom aan de juiste kleding en stevige schoenen.

Samenwerkingen

Indien het nodig is of wenselijk heb ik de mogelijkheid om samen te werken met met verschillende coaches in het land. Wanneer ik bijvoorbeeld meerdere mensen tegelijk coach, zoals bij een relatiesessie of een teamcoaching, doe ik dat vrijwel altijd samen met een andere coach. Ik heb hiervoor contact met verschillende collega’s uit het werkveld en vaak is het hierdoor ook mogelijk om een afspraak te maken in of in de buurt van een andere woonplaats binnen Nederland.

Tarieven

Individuele sessie€95
Sessie met 2 of meer personen, vanaf€170

Wil je een serie van meerdere coachsessies afspreken, dan kunnen we overleggen over een aangepast tarief.

Wil je weten hoe dat zit met een teamsessie? Neem dan contact met me op, dan stuur ik jou, of je leidinggevende, een passend voorstel!

Eén sessie duurt maximaal anderhalf uur
Aan het intakegesprek zijn geen kosten verbonden
Alle bedragen op de site zijn  inclusief BTW

Vergoedingen

Vergoeding vanuit de verzekering

Omdat ik CAT (Complementair Aanvullend Therapeut) level 3 ben, kom jij als klant in aanmerking voor vergoeding vanuit aanvullende verzekering. De verzekeringen  waarbij het CAT-collectief aangesloten is, heb ik hieronder voor je op een rijtje gezet:
A – Avéro Achmea, Anderzorg
C – CZ, CZdirect,
D – De Friesland Zorgverzekeraar
F – FBTO
M – Menzis, Menzis Zorgaanbod (MEZ)
N – Nationale Nederlanden Zorg
O – OHRA, OZF, ONVZ
P – PMA
Z – Zilveren Kruis, Zorgkantoren Groningen, Twente Arnhem

Ik adviseer je om zelf bij je verzekering na te vragen of er ook voor jou mogelijkheden zijn voor een gedeeltelijke vergoeding.

 

PGB
Weet je dat er mogelijkheden bestaan om een PGB (PersoonsGebonden Budget) aan te vragen voor begeleiding vanuit EquiLateral?
Een PGB vraag je via het wijkteam aan bij de gemeente. Het is niet altijd even gemakkelijk te organiseren door de vele regels. Als je wil, help ik je met een aanvraag!

Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling

Ik vind het belangrijk om te vertellen dat ik werk volgens de meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling. Wat dit inhoudt kan je hier terugvinden.

Contact

Wil je aan de slag met je coachvraag? Wil je leren hoe het is om goed voor jezelf te zorgen? Om te luisteren naar je hart en dat zonder je verstand uit te schakelen?

Of weet je het nog niet zeker maar heb je wel interesse? Neem vrijblijvend contact met me op en dan zoeken we samen naar wat past.

Je kunt EquiLateral bereiken via de mail, telefonisch, via Messenger of door het invullen van het contactformulier.